Hälsporre rehabilitering med Faz

Hälsporre har du väl hört talas om? Majoriteten beskriver det som ”helvetet på jorden” och kan oftast defineras som att man går på en ”spik”. Vem som helst kan råka ut för eländet och det är en av flera anledningar till att vi lyfter fram förmodligen en av Sveriges mest unika rehab guide. Faz som står bakom Hälsporre Rehab delar med sig av sina övningar och sin story så att vem som helst kan bli frisk utan att behöva uppleva allt han fick gå igenom.

Jag gjorde det klassiska felet att lita på sjukvården! Det krävdes flertal sjukgymnast och läkarbesök, för många röntgen och tusentals kronor investerade privat när jag väl insåg att ingen bryr sig om du blir frisk eller inte – förutom du själv! Min resa började med att jag bestämde mig för att lära mig allt om kroppen och bli 100% frisk. Om jag lyckades komma tillbaka så lovade jag en läkare, som gjorde mer än sitt bästa för mig, att bygga Sveriges mest kompletta rehabguide och det var så rehabguiden lanserades. Självklart finns det många artiklar som beskriver vad hälsporre är men ingen delar med sig av ”rätt” övningar för att man ska bli frisk. Stora nyhetssajter som Aftonbladet där PT-Thomas bloggar beskriver symptomen väldigt bra men för att läsa hela artikeln måste du betala. Jag har i alla fall ingen avsikt att tjäna pengar på någon som är dysfunktionell.

Hur lyckas man inom hälsporre nischen?

För mig är det viktigt att rätt budskap finns ute på nätet. Med rätt budskap menar jag bland annat smarta rehabövningar som verkligen ger bra resultat. Fel övningar kan bidra till att det kan bli värre. Många påstår att problem i fötterna kan vara pgn. av dåliga skor. Nike har även delat med sig av sitt perspektiv men deras målsättning är att sälja skor som i vissa fall kan bli fel om obalansen kommer från ryggen. Min enda målsättning är att förmedla korrekt kunskap och därför har jag inget intresse i att tjäna pengar på guiden. Många uppskattar verkligen innehållet på sajten, speciellt de som har råkat ut för hälsporre och som b.la. önskar veta hur tejpning och läkningsprocessen går till.

Faz bästa tips för att lyckas..

Va alltid ärlig mot dig själv. Försök hitta en nisch som du kan bidra med något men även få projektet at gå runt. Lyssna gärna andra som är aktiva inom e-handel, genom att få perspektiv kan du elimnera risken till att inte göra samma misstag som alla andra. Ge aldrig upp! Det omöjliga tar oftast bara lite längre tid.