David om verktygshandel på nätet

David Sjöberg började sin karriär inom e-handel redan vid 24 års åldern, dvs. år 1999. Bolaget såldes och nya möjligheter skapades. Tillsammans med sin halvbror kickade de igång en helt ny verksamhet inom bygg. 

Byggbranschen är enorm, konkurrenter finns det gott, speciellt stora bolag som Byggmax, XLBygg m.fl. Eftersom David själv är utbildad som byggnadsarbetare va det en självklarhet att en ny webbutik för verktygshandel på nätet skulle etablerades och varumärket blev Verktygshandlarn.

Verktygshandlarn.se startades med fokus på att hyra ut verktyg, men där gick vi på en rejäl smäll då grossisterna absolut inte ville släppa in en ny aktör i uthyrnings branschen. Vi fick tänka om lite och satsa helhjärtat på att sälja verktyg som passade oss bättre i efterhand. Genom att ha 100% kund fokus har vi även en gratis app under bearbetning för att bemöta våra nuvarande som blivande kunder mer personligt.

verktygshandlarn

Hans bästa tips för att lyckas online ..
Tyvärr tror många att det är nästan gratis med e-handel och självklart går det att komma undan billigt beroende på om du har kunskap och rätt nätverk inom branschen. Att kunna SEO är nyckel till långsiktig framgång samtidigt är det väldigt viktigt att även lära sig Adwords. Det finns gott om tips på nätet, bland annat kan jag rekommendera ett besök hos pineberry.com och seo-forum.se. Sist men inte minst värdera dina kunder högt och lått det kosta att ha nöjda kunder det är de som gör att du kan leva ut din dröm!!!