Anton om hälsoguiden Gasett

Anton har jobbat med webbutveckling och e-handel i lite över ett år. Han har även flera års erfarenhet inom bygg samt försäljningsbranschen. Drygt ett år tillbaka bestämde han sig för att bygga Gasett.se som är en guide inom träning och hälsa.

Eftersom jag också är väldigt intresserad av hälsa och träning, så föll det sig naturligt att Gasett också fick den inriktningen. Det största hindret är att hitta tid, då jag samtidigt måste bolla med yrkesliv, relationer och träning. Men det är fantastiskt givande när man har skrivit en artikel som man vet hjälper folk. Mycket research, experiment och erfarenhet ligger till grund för allt jag skriver. Därför känns det skönt att kunna dela den kunskapen med andra, i hopp om att det kan hjälpa dem att förbättra sina liv. Eftersom jag själv har haft problem med magen så vet jag att många kan hjälpas av bra mjölksyrebakterier, vilket jag också går in i detalj på i artikeln om bästa probiotikan. Sånt känns jäkligt bra, att kunna göra något gott samtidigt som jag själv njuter och mår bra.

gasett

Antons bästa tips för att lyckas..
Mitt bästa tips för att lyckas online är att ha en realistisk plan. Jag
tror att många faller på att de bara vandrar i mörkret. De vill bli rika
och deras mål är ”att bli bäst”. Det är bra mål, men man behöver något
mer konkret. Vad ska du uträtta den här månaden? Vad ska vara klart om 6
månader och var ska du vara om ett år? Om man inte sätter upp en
spelplan så är det lätt hänt att man bara tar saker med en klackspark
och skjuter upp arbete till ”nästa dag”- då lyckas man aldrig!